Ръководства

Как да изключите възрастовото ограничение в YouTube

YouTube е популярна услуга за видео хостинг с над милиард потребители. В YouTube можете да споделяте вашите мисли, знания, опит, да показвате талантите си и т.н. Този уебсайт ви дава и възможностите за популяризиране на вашата марка чрез видеосъдържанието. Ако не сте влезли в профила си в Google, YouTube може да направи невидими потенциално неподходящите видеоклипове с опцията „Безопасен режим“. Ще видите съобщението „Това видео не е налично с активиран ограничен режим“. След това трябва да влезете и да потвърдите датата си на раждане в профила в Google + и след това да изключите ограничения режим в YouTube. Ще ви покажем как да изключите възрастовите ограничения в YouTube.

Можете също да прочетете: Как лесно да изтеглите видеоклипове от YouTube

Как да изключите възрастовото ограничение в YouTube

Отворете уеб браузъра си и намерете страницата Google plus.

Влезте в профила си в Google plus, като въведете имейл и парола.

Когато влезете в страницата на Google Plus, щракнете върху иконата на менюто (под формата на три реда) в горния ляв ъгъл на екрана и щракнете върху бутона „Начало“.

След това ще видите раздела „Профил“ в лявата част на екрана и щракнете върху него.

От дясната страна на страницата на профила намерете опцията „About“ и кликнете върху нея, за да видите подробностите за вашия профил. Ще видите секцията „Пол, рожден ден и още“, където можете да въведете датата си на раждане, като кликнете върху иконата на писалката. В малкия прозорец, който се отваря, натиснете иконата „I“ и след това „Go to my account“. Кликнете върху писалката, въведете новата дата за рожден ден и кликнете върху „Актуализиране“.

Ако искате да изключите режима на безопасност, отворете уеб браузър и отидете на уеб страницата на YouTube. Отворете всеки видеоклип в YouTube и превъртете до края на страницата.

Там ще видите опцията „Ограничен режим“, която е „Включена“.

Ако видите опцията „Отключване на ограничен режим в този браузър“, кликнете върху нея и влезте в акаунта на Google в следващия прозорец.

След като се върнете в YouTube, ще видите този Ограничен режим, ако е „Изключен“.

Източник на изображението: www.gentside.com

Можете също да прочетете: 3 начина за изключване на анотациите в YouTube