Ръководства

Как да изтриете имейл акаунт от приложението Gmail на Galaxy S4

Имейл съобщението се превърна във важен начин на комуникация на Galaxy S4. Можете да използвате имейл акаунта, за да общувате с приятели или колеги за бизнес или официални цели. Samsung Galaxy S4 предлага приложение за електронна поща, което съдържа множество имейл акаунти и можете да добавите или изтриете всеки акаунт от приложението, ако е необходимо. Понякога може да ви липсва памет на телефона и изтриването на неизползвания акаунт за поща може да ви помогне при създаването на още малко място. Освен това, ако искате да почистите приложението за електронна поща, то изисква от вас да изтриете всички пощенски акаунти. Така че тук е лесният и лесен начин за изтриване на имейл акаунт от приложението Gmail на Galaxy S4.

Как да изтриете имейл акаунт от приложението Gmail на Galaxy S4

Вижте също - Всичко, което трябва да знаете за иконата на окото в лентата на задачите Galaxy S4

Начини за изтриване на имейл акаунт от приложението Gmail на Galaxy S4

Има два метода за изтриване на имейл акаунт от приложението Gmail на Galaxy S4. Единият чрез приложението Gmail, а другият начин е от настройките.

Метод 1: От приложението Gmail

> Стартирайте приложението Email.

> Натиснете клавиша Меню и изберете настройки.

> Щракнете върху Настройки на акаунта, за да видите всички имейл акаунти, които сте включили в телефона си.

> Натиснете иконата за кошче, която се намира в горния десен ъгъл на екрана на телефона.

> Щракнете върху имейл акаунта, който искате да премахнете.

> Натиснете 'Delete' и след това 'OK' за потвърждение. Избраният имейл акаунт ще бъде изтрит от вашето имейл приложение.

Метод 2: От Настройки

> Отидете в менюто с настройки на началния екран.

> Изберете Акаунт и след това имейл. Можете да видите всички имейл акаунти, които сте добавили във вашия Samsung Galaxy S4.

> Изберете акаунта, който искате да изтриете от телефона.

> Щракнете върху Премахване на акаунт и Премахване на акаунт, за да потвърдите.

> Профилът ще бъде премахнат от телефона ви и всичко, което изтриете тук, ще бъде премахнато и от приложението за електронна поща.